Droomdebuut Tijs Hannen in Linne 1

Linne heeft dankzij een schitterend debuut van Tijs Hannen in eigen huis met 2-0 gewonnen van Zwentibold. Tijs, ingevallen in de rust, was goed voor een doelpunt en een assist in de 2-0 gewonnen thuiswedstrijd. Het andere doelpunt kwam van de voet van Joos Ruefli.

Met rust stond het nog 0-0, ondanks een grote kans van Joos Ruefli die de bal voorlangs schoot na een goede indviduele actie. Het spel golfde op en neer, maar verdere kansen waren er niet te benoemen. In de 2e helft werd dit anders en begon Linne steeds meer aan te dringen. Eerst was het Gio Swemers die zijn bal op de lat zag verdwijnen en een lob van Tijs Hannen werd door de wind uit het doel gehouden. Een kwartier voor tijd was het toch raak. Een goede boogbal van Danny Hirsch kwam voor de voeten van Joos Ruefli die de vrijstaande Tijs Hannen bereikte. Tijs, voor de eerste keer spelend in Linne 1, schoof de bal in het doel en zorgde voor opluchting bij Linne. Nog geen vijf minuten later werd de wedstrijd in het slot gegooid. Opnieuw waren het Tijs en Joos die elkaar wisten te vinden, ditmaal anders om. Met een harde knal zorgde Joos voor de beslissing en de 2e overwinning voor Linne.

Overige uitslagen:

Linne 2 - Zwentibold 2: 1-3 (Stan Raemakers)

Linne 3 - Oranje Blauw '15: 6-1 (Manny v/d Beek 3x, Herre v/d Velde, Bas Suntjens en Roy Meuwissen)

Linne VR1 - Peel en Maas VR1: 1-4 (Josuine Schuren)

Linne Veteranen - SVH '39 Veteranen: 8-2 (Manny v/d Beek 5x, Ron Schijven, Danny v/d Beek en Wouter Daamen)