Fahri Ozguzel vanaf komend seizoen hoofdtrainer vv Linne

De technische commissie is verheugd met het feit dat er voor het nieuwe seizoen 2020/2021 een nieuwe trainer is gevonden in de persoon van Fahri Ozguzel.

Fahri is geen onbekende voor Linne, waar hij in het verleden al jeugdtrainer en trainer van Linne 2 is geweest. Woonachtig praktisch tegenover het sportcomplex is Fahri ondertussen al een echte Zebra geworden. Zijn ervaring heeft hij in de afgelopen jaren elders opgedaan. Zo is hij jarenlang jeugdtrainer geweest bij Fortuna Sittard, waar hij zelf ook als jeugdspeler actief was. Na zijn jeugdperiode bij Fortuna Sittard en VVV-Venlo, vertrok Fahri naar Turkije om hier twee seizoenen te spelen bij Eerstedivionist Adanaspor, de stad waar zijn roots liggen.

In het amateurvoetbal heeft Fahri één seizoen de leiding gehad over RKSVV uit Swartbroek en momenteel is hij bezig aan zijn 2e jaar bij Walburgia uit Ohé en Laak.

Enkele gesprekken, met zowel spelers als bestuur, heeft de technische commissie er van overtuigd dat Fahri voor de komende jaren de juiste man is voor onze voetbalclub. Gezien zijn Zebra hart, zijn omgang met spelers en uiteraard zijn trainerskwaliteiten is men verblijdt met het feit dat Fahri er voor gekozen heeft om terug te komen op het oude nest en de leiding te gaan nemen over de selectie van VV Linne.

Allereerst dient de selectie het huidige seizoen sterk af te maken na de winterstop onder de huidige leiding van trainer Robert Dorenberg, zodat er volgend jaar opnieuw in de 4e klasse geacteerd kan worden en Fahri kan bouwen aan een mooi vervolg voor onze vereniging. Wij wensen zowel Robert als Fahri heel veel succes met het huidige seizoen en kijken uit naar een hernieuwde samenwerking met Fahri.