Knap gelijkspel Linne 2

Ondanks de vele afwezigen vanmiddag heeft Linne 2 een knap gelijkspel behaald tegen het hoger geklasseerde PSV ´35/VV Vlodrop. Door dit gelijkspel handhaaft Linne zich in de middenmoot van de 3e klasse.

Het jeugdige team was in de eerste helft niet bij machte om het spel te maken. De ervaren fusieploeg (veelal spelers van VV Vlodrop 1) zette hoog druk en Linne was de bal telkens snel kwijt. Het was dan ook niet verrassend dat al snel het eerste doelpunt viel. Een vrije trap van 20 meter werd over de muur en achter Mick geschoten en betekende de 0-1 achterstand. Niet lang daarna wees de scheidsrechter naar de stip na een ongelukkige handsbal. Mick zat er nog aan, maar de bal verdween wel in het net. In de rest van de eerste helft werden er aan beide kanten niet veel kansen gecreëerd, waardoor we gingen rusten met een 2-0 achterstand.

Na de rust probeerde Linne meer aan te dringen, maar resulteerde dit in eerste instantie niet tot kansen. De intentie om van achteruit te voetballen was er zeker, maar het ontbrak aan concentratie en nauwkeurigheid in de passing. Na een klein uur spelen kwam de bal na een afgeslagen corner voor de voeten van Bob Aarts en deze bedacht zich niet 2-1! Hoewel dit doelpunt op een onverwacht moment kwam, zorgde dit wel voor hoop. Het geloof bij Linne was weer enigszins terug, maar kansen werden er niet gecreëerd. Totdat Chris Breuer, die net hersteld is van een blessure, de bal kreeg aangespeeld in de 16 meter. Hij nam hem aan en schoof de bal onder de doelman door: 2-2! Met nog 15 minuten te spelen werd de wedstrijd steeds steviger en waren er flinke overtredingen over en weer. De scheidsrechter, die het de hele wedstrijd al moeilijk had, liet nog een kleine 10 minuten aan blessuretijd doorspelen. In deze blessuretijd haalde Loek Zonneveld de bal nog van de lijn en redde onze doelman Mick knap op een van richting veranderde vrije trap.

Ondanks dat het voetbal niet altijd even goed was, hebben de spelers laten zien dat zij niet hun kop laten hangen en knokken voor elke bal.