Linne 1 verslaat Sporting Sittard '13 1

Linne 1 heeft in de thuiswedstrijd tegen  Sporting Sittard '13 1 eenvoudig met 2-0 gewonnen. Doelpunten Danny Hirsch en Tom Derks.

Goed was het niet, deze paasmaandag op het sportcomplex in Linne. Toch bleven de drie punten in Linne, mede door een schitterende vrije trap van Danny Hirsch. In de eerste helft was de eindpass onzuiver waardoor Linne moeilijk kansen kon creeeren. Danny Hirsch brak de ban vlak voor rust door van 40 meter de bal in het doel te schieten vanuit een vrije trap. Danny, de laatste tijd sowieso erg trefzeker, bracht een flinke zwabber aan de bal, waardoor de doelman niet kon anticiperen.

In de tweede helft scoorde Tom Derks uit een rebound ,waarna Linne nog meerdere kansen kreeg om de score te vergroten. Helaas werden deze kansen vakkundig om zeep geholpen. Volgende week heeft Linne geen wedstrijd.

Overige uitslagen:

Boekoel 2 - Linne 3: 4-2 (Nick v. Vlodrop & Rick Schuren)