LINNE 2 KAMPIOEN!!

Linne 2 is er in geslaagd de moeilijke uitwedstrijd tegen Caesar/Vos Investm. 3 winnend met 3-4 af te sluiten en zodoende het kampioenschap veilig te stellen.

Absolute uitblinker in Beek was Christian Deneer, die met 2 doelpunten en een assist een groot aandeel in de overwinning had.

Kay Mevissen en Bas Faes maakte het kwartet doelpunten vol.

Al na 1 seizoen wordt de 4e klasse ( na vorig jaar nog in de 5 klasse te zijn uitgekomen ) vaarwel gezegd en promoveert men naar de 3e klasse.

Deze overwinnng en het kampioenschap worden uiteraard ook opgedragen aan vaste kracht van Linne 2 Niels Douven.

Niels raakte zondag 19 april jl. betrokken bij een ernstig verkeersongeval. Hij is gelukkig weer aan de beterende hand.

Niels verblijft in het Maastricht UMC+ ziekenhuis.

Vooralsnog mag hij nog geen bezoek ontvangen. Een kaartje sturen zal hij zeer op prijs stellen.

Het Bestuur van vv Linne feliciteert Walter, Fahri en zijn mannen met dit schitterende resultaat en wenst Niels een voorspoedig herstel toe.

Klik hier voor foto's van deze wedstrijd en het feestje na afloop !