Linne verliest 1e bekerwedstrijd

Linne heeft haar eerste bekerwedstrijd met 1-2 verloren van FC Maasgouw. Het Linner doelpunt kwam op naam van Tom Derks en viel in de laatste minuut van de wedstrijd.

Linne speelde vanaf de 30e minuut met een man meer, nadat een aanvaller van FC Maasgouw een directe rode kaart had ontvangen. Toch kon Linne geen vuist maken en de man meer situatie benutten. Enkele grote kansen werden om zeep geholpen, waardoor FC Maasgouw in de wedstrijd bleef. Voor de rust kwamen de gasten na een mooie aanval op voorsprong. In de tweede helft zette Linne meer druk naar voren, maar kreeg het vanuit een counter de deksel op de neus. Het was in de allerlaatste minuut Tom Derks die nog iets van de Linner eer kon redden, door een doelpunt te maken.

Volgende bekerwedstrijd is as. zondag tegen de buren uit Maasbracht.