Neemes löptj allein

Het coronavirus slaat om zich heen en dat heeft voor iedereen vergaande gevolgen. Voor ons als Voetbalvereniging Linne betekent dit helaas dat het seizoen vroegtijdig ten einde is gekomen. Ontzettend vervelend, maar met alles wat er op dit moment gebeurt zeker niet het belangrijkste.

Voor sommige van onze sponsoren zijn de gevolgen ingrijpender. Enkelen hebben hun zaak tijdelijk moeten sluiten of hebben hun bedrijfsvoering moeten aanpassen aan de maatregelen.

Om onze sponsoren ook tijdens deze crisis in beeld te houden bij onze leden willen we, in lijn met ons clubmotto “Doe löps noeats allein”, een nieuwe rubriek starten op onze website: Neemes löptj allein. In deze rubriek vertellen sponsoren hoe ze met deze situatie omgaan en hoe u hen alsnog kunt bereiken. De komende tijd zult u dus geregeld een update krijgen van een van onze sponsoren.

Bent u sponsor van VV Linne en wilt u in deze rubriek uw verhaal doen? Stuur uw verhaal (eventueel inclusief foto) in naar sponsorcommissie@vvlinne.nl of zie de informatiemail die is verzonden.