U bent hier

Neemes löptj allein - Hansen Dranken

In de rubriek "Neemes löptj allein" vertellen sponsoren hoe ze omgaan met de corona-maatregelen en hoe u hen alsnog kunt bereiken. In het eerste deel van deze rubriek is het woord aan onze hoofdsponsor: Hansen Dranken.

 

 

Beste mensen,

 

Het corona virus laat niemand ongemoeid. Getroffenen, naasten, mensen in quarantaine en hoge werkdruk in de zorg zijn slechts een kleine greep uit de voorbeelden die te noemen zijn. Gezondheid gaat uiteraard boven alles, maar laten we niet blind zijn voor de impact die deze crisis heeft op de economie. Ook de keten van dranken wordt hard getroffen.

 

Horecazaken zijn gesloten, festivals en evenementen zijn afgelast en de wereldwijde export ligt nagenoeg stil. Zelfs een bescheiden feestje thuis zit er voorlopig niet in. Een aderlating, ook voor Hansen Dranken, maar wij kiezen ervoor zo positief mogelijk in deze tijd te staan. De situatie biedt ons tijd en kans om te focussen op andere zaken en dwingt ons nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Zo lanceren wij op zeer korte termijn de online webshop van onze Slijterij Hanzo.

 

Wij willen onze klanten ook in deze tijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Onze fysieke winkel blijft geopend en bezorging aan huis is al mogelijk, maar met de online winkel wordt het nog makkelijker onze artikelen op een veilige manier in huis te krijgen. Terwijl we de verantwoordelijkheid dragen zoveel mogelijk tijd thuis te blijven, mag er ondertussen natuurlijk wel genoten worden deze lente! Wij voorzien u hierin graag.

 

Blijf gezond en blijf genieten,

 

Hansen Dranken                                Slijterij Hanzo

 

Neemes löptj allein - Hansen Dranken

Al meer es 100 jaor noeats allein