Rabobank ClubSupport

Ook dit jaar heeft vv Linne zich ingeschreven bij de Rabobank om deel te nemen aan de Rabo ClubSupport. De club ontvangt een bedrag van de Rabobank naar rato van de stemmen die zij krijgen. De stemmen (en dus een mooi bedrag) kun jij aan vv Linne geven!!!!!!

Alle leden van de Rabobank(van 12 jaar en ouder) ontvangen een stemkaart. Met een unieke code kun je vervolgens online stemmen op de organisaties die jij een warm hart toe draagt. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen?

Allereerst heeft vv Linne zich aangemeld bij deze actie, zodat iedereen kan stemmen op onze vereniging.

Hoe kun je stemmen?

Je kunt stemmen als je lid bent van de Rabobank. Wanneer je een rekening hebt bij de Rabobank, wilt dit niet zeggen dat je daadwerkelijk lid bent. Met enkele simpele handelingen ben je lid van de Rabobank en heb je ook het recht om te mogen stemmen.  Je aanmelden als lid kan via deze link. Doe dit vóór 27 september, zodat je hierna recht hebt om te mogen stemmen.

Wanneer kun je stemmen?

Stemperiode | 27 september t/m 11 oktober

Stemmen kan dan via de website van de Rabobank