Rabobank Clubsupport

Zoals eerder vermeld op de website en in de kantine heeft vv Linne zich ingeschreven bij de Rabobank clubsupport. Het is al vanaf 27 september mogelijk om de club te steunen door jouw stemmen uit te brengen op onze voetbalclub.

Hoe breng ik mijn stem uit?

Wanneer jij je hebt aangemeld als lid bij de Rabobank, dan heb je in je mailbox (kijk ook even goed in je spambox) een mail ontvangen van de Rabobank met jouw stemcode. Ga naar deze site en volg de stappen om je stem uit te brengen. Je stemcode dien je hier in te voeren en je volgt logischerwijs de stappen. Je kunt maximaal 2 van jouw 5 stemmen geven op een vereniging. De andere drie stemmen mag je verdelen over anderen verenigingen in het dorp of elders.

Het is twee minuten werk, maar hoe meer stemmen de club krijgt, hoe groter het bedrag dat ontvangen wordt.

Alvast bedankt!