U bent hier

Robert Dörenberg nieuwe hoofdtrainer vv Linne!

Het bestuur en technische commissie is verblijdt met het aanstellen van Robert Dorenberg als nieuwe hoofdtrainer van vv Linne! 

 

Na enkele gesprekken met zowel het bestuur als een afvaardiging van de spelersgroep is men tot overeenstemming gekomen om trainer/coach Robert Dorenberg vast te leggen als hoofdtrainer van vv Linne.

 

Momenteel is Robert (rechts op de foto) actief bij Sportclub Leeuwen, waar hij een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd door deze club voor het eerst in de 3e klasse te laten spelen. Na het lopende seizoen zal Robert starten bij vv Linne en Stefan Saelmans opvolgen.

 

Robert, 48 jaar en woonachtig in Roermond, heeft zelf lange tijd op hoog niveau gevoetbald. Zo debuteerde hij op 16 jarige leeftijd in het 1e van Spcl. Leeuwen. Op zijn 19e maakte hij de overstap naar Fortuna Sittard, waar hij tot zijn 22e als prof heeft gespeeld. Na zijn avontuur in Sittard deed hij een stapje terug en speelde maar liefst 13 jaar in het eerste elftal van RFC Roermond, wat destijds uitkwam in de Hoofdklasse en 1e klasse. Het hoogste amateurvoetbal van Nederland. Na RFC vertrok hij naar Panningen om nog eens twee jaar in de Hoofdklasse speelde alvorens hij vertrok naar zijn geliefde Roermond om de laatste jaren van zijn actieve carrière als laatste man bij EMS te spelen. Als trainer heeft Robert ook al aardig wat ervaring opgedaan. Zo trainde hij EMS, SHH en heeft hij enkele jaren verschillende jeugdteams bij Fortuna Sittard onder zijn hoede gehad. Momenteel is hij bezig met zijn 3e seizoen bij Sportclub Leeuwen. 

 

Het bestuur is verheugd met het aanstellen van Robert Dorenberg en ziet de samenwerking enthousiast tegemoet. Robert heeft te kennen gegeven niet alleen zijn focus te leggen op de selectieteams van Linne, maar ook nauw betrokken te zijn met de jeugd en andere seniorenteams van vv Linne. Bij Sportclub Leeuwen roemen ze hem om het inpassen van de jeugdspelers, aanvallende speelwijze en zijn prettige manier in de omgang met spelers.

Al meer es 100 jaor noeats allein