Commissies

Zoals iedere vereniging heeft VV Linne ook een groot aantal vrijwilligers. Hier zijn wij trots op en enorm dankbaar voor. Vanuit het bestuur worden deze vrijwilligers in diverse commissies ingedeeld. Deze commissies zijn noodzakelijk om alle activiteiten binnen de vereniging in goede banen te leiden. Onderstaand de verschillende commissies die actief zijn binnen de club.

Huidige commissie Voorzitter Leden
Accommodatie & onderhoudscommissie Martien Slabbers

Paul Daamen, Theo Verboeket, Alex Alexeew, Sjaak Korsten, Jack Linssen

Activiteitencommissie Leanne Daamen Christiaan Deneer, Sanne van Lankvelt, Roy Poels, Jim Craemers
Communicatiecommissie Yoeri Slats Martien Slabbers, Joyce Kurstjens, Wouter Daamen, Kai Mevissen, Cas Eijssen
Technische commissie Walter Knippenberg Kurt Geelen, Emiel Koster, Wouter Daamen, Mark Thielemans, John op 't Veld
Scheidsrechterscommissie Walter Knippenberg Jan Aben, Sjaak van Herk, Hans Lucas, Frans van Deur, Peter Wijers, Piet Knoben, Jacco Verleg
Sponsorcommissie Vacant Koen Ruefli, Rob Wijers, Stan Raemakers, Job van Cruchten, Lars Aben, Annemarie Schuren, Jack Linssen, Wim Schalley, Maurits de Jong
Jeugdcommissie Ger Ruefli Joyce Kurstjens

Vrijwilligers zijn altijd van harte welkom. Mocht je interesse hebben in een bestuursfunctie of als vrijwilliger in één van onze commissies, neem dan contact op met een van bovenstaande personen of bestuurslid Yoeri Slats (vrijwilligers@vvlinne.nl).

Al mieër es 100 jaor noeats allein