Clubkas flink gespekt! Morgen start Black Friday

Wow! Dankzij jullie heeft de voetbalclub een mooi bedrag mogen toevoegen aan de clubkas. Gisteren was de officiële uitslag van de Rabobank Club Support campagne, waarin de bedragen bekend werden gemaakt. Onze club mag maar liefst €735,71 bijschrijven!! Namens de club; ontzettend bedankt. Het bedrag is namelijk vele malen hoger dan het afgelopen jaar.

Morgen is het jaarlijkse Black Friday. Ben jij van plan om te profiteren van gigantische kortingen bij webshops als bol.com, mediamarkt.nl, coolblue.nl? Denk dan ook aan onze voetbalclub. Klik op deze link en zoek je favoriete webshop. Deze leidt je door naar de website en je kunt je bestelling plaatsen. Je betaald geen euro meer, maar van elke bestelling gaat er een klein percentage naar onze club. Een kleine moeite, met een grote invloed!