25 apr 2022 door Wouter

Een 6 punten wedstrijd, dat was het afgelopen zondag op Sportpark de Heilige Kamp in Roosteren. Vooraf waren de belangen duidelijk en bij een overwinning zou vv Linne zich enige ruimte verschaffen in de onderste regionen van de 4e klasse. Helaas liep het helemaal anders en werd tegen de concurrent om de onderste plaatsen een ontluisterende 4-0 nederlaag geleden. De ploeg van trainer/coach Fahri Ozguzel komt zo steeds verder in de problemen, waarin de afstand op de veilige plaatsen nu opgelopen is naar vier punten.

Aanstaande zondag gaan ze op bezoek bij koploper De Leeuw 1, waarna er nog 6 finales zijn om eventuele degradatie uit de 4e klasse te voorkomen.

Op vrijdag was het volle bak in de kantine op ons sportpark. vv Linne 35+ speelde hun onderlinge wedstrijden tegen SNA, Oranje Blauw en FC Roerdalen. Alle wedstrijden werden gewonnen, waardoor ze nog meer een punt verwijderd zijn van het kampioenschap.

Zaterdags was het de beurt aan de veteranen. Zij verloren hun wedstrijd met 2-1 tegen de S&S Boys uit Susteren.

Op zondag waren er afgelastingen bij vv Linne VR1 en vv Linne 3, waardoor zij niet in actie kwamen. vv Linne 2 ging de strijd aan met koploper en kampioenskandidaat DFO '20 2. In de laatste minuten werd de 0-0 wedstrijd toch gekanteld en kwam de fusieclub op voorsprong. Met een 1-0 nederlaag werd vv Linne 2 naar huis gestuurd.

vv Linne 4 kwam ook in actie. Zij hielden een punt over aan de derby tegen SHH 5, door doelpunten van Vincent Zeelen en Luca Bogie.

Vrijdag 22 april 2022
vv Linne 35+ - Oranje Blauw '15 35+ 3 - `1 -
FC Roerdalen 35+ - vv Linne 35+ 2 - 4
vv Linne 35 + - SNA 35+ 3 - 0
Doelpuntenmakers   Herre v/d Velde 5x, Nick van Vlodrop 2x en Paul Sampers, Stefan Granzier, Frank Schlechtriem

Zaterdag 23 april 2022
Wedstrijd Uitslag Doelpuntenmakers
S&S Boys Veteranen - vv Linne Veteranen 2 - 1 ?

Zondag 24 april 2022
vv Roosteren - vv Linne 1 4 - 0 -