Eerste PSV Clinic in Linne

Afgelopen zaterdag (28  nov. jl.) heeft de eerste PSV clinic plaatsgevonden op het sportcomplex van VV Linne. Hiermee is er een eerste stap gezet in de samenwerking met de topclub uit Eindhoven. Vanavond (maandag 30 november) besteed regionale tv-zender TV Ellef een item aan deze ochtend.

Onder begeleiding van de jeugdtrainers van PSV, mochten de spelers van vv Linne hun talent laten zien. Uiteraard veel ruimte voor spel en plezier, gezien ook de PSV mascotte Phoxy aanwezig was op het complex. Aanwezig was ook de hoofd-scout van PSV welke twee namen heeft opgeschreven die waren opgevallen.

De samenwerking met PSV krijgt zo steeds meer vorm. Voor de start van de nieuwe competitie zal PSV nog een informatieavond verzorgen voor de (jeugd-) leiders van vv Linne. Daarnaast zal er later in 2021 een 2e clinic plaats gaan vinden. Uiteraard hoopt vv Linne dan op een sportpark gevuld met trotse ouders, die hun kind onder leiding van professionele trainers aan de slag zien.