Fahri Ozguzel ook volgend seizoen trainer vv Linne

Fahri Ozguzel zal ook volgend jaar als trainer fungeren bij vv Linne. Na enkele gesprekken met zowel spelers als trainers is er besloten dat Fahri zijn contract met één seizoen zal verlengen.

Fahri staat sinds begin dit seizoen aan het roer, nadat hij enkele jaren geleden al Linne 2 onder zijn hoede had. Na enkele omzwervingen bij RKSVV en Walburgia kwam hij terug op het oude nest en doet dit zeer naar behoren.  Met goede resultaten (zowel Linne 1 als ook Linne 2), veel variatie in trainingen en vooral plezier in het spel is hij op dit moment de juiste man op de juiste plek voor vv Linne.

De spelersgroep is zeer te spreken over de werkwijze en de manier van voetballen die Fahri voor ogen ziet. Dit is ook te merken aan de trainingsopkomst, waar wij als vereniging ontzettend blij mee zijn.

Helaas heeft de Covid-19 pandemie veel roet in het eten gegooid dit seizoen, maar wij zijn er van overtuigd dat wanneer de competitie weer start, Fahri de groep op en top gemotiveerd heeft om weer aan de slag te gaan en resultaten te boeken.

Naast Fahri zullen Wouter (Linne 2) en Mark (herstel) ook volgend seizoen deel uit maken van de trainersstaf van de selectie van vv Linne.