20 dec 2021 door Wouter

Fahri Ozguzel en vv Linne zijn een nieuwe verbintenis overeen gekomen. Dit houdt in dat Fahri ook volgend seizoen, 2022/2023, als hoofdtrainer bij vv Linne fungeert. Zijn contract wordt met één jaar verlengt en zal in 2023 aflopen. Op de foto ondertekent Fahri, in het bijzijn van hoofd technische commissie Walter Knippenberg, zijn overeenkomst.

 

Ondanks de mindere competitiestart van dit seizoen heeft het bestuur en de spelersgroep vertrouwen uitgesproken in Fahri en zijn van mening dat hij de juiste man op de juiste plek is. Op basis van uitvoerige gesprekken met de spelersgroep, technische commissie en het bestuur is daarom ook direct de kans gegrepen om hem een verlenging aan te bieden.

 

Fahri, in het verleden trainer van RKSVV en Walburgia, gaat volgend seizoen voor zijn 3e seizoen bij vv Linne. In het afgelopen afgebroken seizoen stond vv Linne onder zijn leiding op een gedeelde eerste positie. Dit seizoen, eveneens (tijdelijk) afgebroken, gaat het iets minder voor de wind en zijn de punten schaars.

Al mieër es 100 jaor noeats allein