Gezocht: Leider(s) voor JO7-2

We zijn als club heel blij dat we twee JO7 teams kunnen laten starten na de zomer.

Om alles in de goede banen te leiden zoeken wij nog een of meerdere coaches voor de kids.

Twee jongens die in de JO19 spelen (Cas en Daan) zij bereid de JO7-2 trainen, maar zij zien graag een oudere leider erbij die hen kan ondersteunen. De JO7-2 bestaat uit een zeven á achttal kinderen. De verwachting is dat dit aantal nog kan groeien na de zomerstop. Zij zullen trainen op maandag en woensdag (18:15-19:15), maar spelen (nog) geen wedstrijden in het weekend.

Heb jij interesse om deze mini's te trainen en hun kennis te laten maken met de mooiste sport die er bestaat? Neem dan contact op met Joyce Kurstjens (06-23310956)