U bent hier

Linne verwelkomt twee nieuwe sponsoren

In deze financieel moeilijke tijd is onze voetbalclub verheugd met het binnenhalen van twee nieuwe sponsoren. Vandaar dat wij ze graag in het zonnetje zetten. Ook sponsor worden? Neem contact op met Ger Ruefli (voorzitter sponsorcommissie) via sponsorcommissie@vvlinne.nl of bel 06-43199505.

 

WA Schilderwerken  (waschilderwerken@live.nl óf 06-52483788)

WA schilderwerken is een schildersbedrijf dat zich met name richt op de particuliere markt, maar ook de zakelijke markt kan bedienen.

 

WA Schilderwerken is uw partner voor binnen en buiten schilderwerkzaamheden zoals lak- en texwerk. Daarnaast biedt WA Schilderwerken een divers aanbod van spuitwerkzaamheden.

 

Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat WA Schilderwerken een betrouwbare en professionele partner is voor al uw schilderwerkzaamheden. Een bedrijf dat van mond-op-mond reclame is uitgegroeid tot  een gerenommeerde naam binnen de regio Roermond en daarbuiten.

 

XTreme reclame (info@xtremereclame.nl óf 0475-575434)

Xtreme reclame is een bedrijf dat ontwerp en produceert in uiteenlopende sign toepassingen. Daarbij kunt u denken aan onder andere buitenreclame, gevelreclame en lichtreclame, voertuigbelettering maar ook interieurdecoratie en renovatie. XTreme bedient zowel grote als kleine opdrachtgevers. Voor de ene klant verzorgen zij het totaal pakket van concept tot realisatie, voor de andere enkelvoudige producten in de meest passende uitvoering en prijsstelling.

 

Al meer es 100 jaor noeats allein