Rabobank ClubSupport; Samen vieren we de winst!

De jaarlijkse Rabobank Clubactie gaat van start! Via deze weg willen wij jullie informeren hoe jullie de club (financieel) kunnen ondersteunen met maar een paar muisklikken.

Omdat het voor sommige een ingewikkelde manier van steunen is. Hebben wij het hier op een zo simpel mogelijke manier uitgelegd.

1. Ben jij of ken jij iemand die een bankrekening heeft bij de Rabobank, dan kun jij/jullie onze club ondersteunen.

2. Hiervoor moet je 'lid' zijn van de Rabobank. Je bent niet automatisch lid, wanneer je een bankrekening hebt. Hiervoor zul je een extra handeling moeten verrichten. Dit kan als je HIER klikt. Volg de instructies en je wordt lid van de Rabobank.

3. Vanaf 5 oktober mag jij als 'lid' van de Rabobank stemmen uitbrengen op verschillende verenigingen. Stemmen kan via deze link(klik). Hoe meer stemmen VV Linne krijgt, hoe hoger het bedrag wordt dat de club ontvangt.

4. Wij willen jullie natuurlijk vragen om dit massaal te delen met al jullie vrienden, familie, bekenden en kennissen. Vorig jaar hebben wij een mooi bedrag van de Rabobank mogen ontvangen en hopen dat uiteraard dit jaar weer te krijgen.