U bent hier

Selectie en dames hervatten training

Gisterenavond (20 oktober) hebben de selectie en de dames de trainingen onder strikte voorwaarden hervat. Middels dit bericht willen wij jullie enige duidelijkheid verschaffen over onder welke omstandigheden er getraind wordt.

 

In overleg met de gemeente Maasgouw hebben het bestuur van vv Linne,  trainer selectie Fahri Ozguzel en trainer dames John op 't Veld een mogelijkheid gevonden om alsnog de trainingen plaats te laten vinden. Individueel sporten met maximaal vier personen is immers toegestaan. Belangrijke regels hierbij zijn; geen partijvormen, niet meer dan vier personen bij elkaar die onderling 1,5m afstand van elkaar houden. De trainingen duren max. 45 min/1u.

 

Zoals bekend heeft vv Linne twee kunstgrasvelden tot haar beschikking. Deze worden ingedeeld in vakken, waarin per vak groepjes van vier personen trainen. Deze groepjes blijven tot het eind van de maatregelen ook in dezelfde samenstelling bestaan. Bij aankomst op het sportveld meldt de persoon zich bij zijn of haar groepje en na afloop vertrekt men per groepje van het sportpark.

 

De trainers geven aan het bestuur de namen door van de aanwezigen, zodat bij een evt. besmetting ook eenieder geinformeerd kan worden. Het gebruik van kleedkamers en douches is uiteraard verboden, wat er voor zorgt dat de spelers omgekleed het sportpark opkomen.

 

Bij eventuele vragen over bovenstaande kunt u terecht bij het bestuur (voorzitter Theo Mestrom). Contactgevens zijn hier te vinden.

 

Wij als voetbalvereniging proberen in deze vreemde tijden onze sporters alsnog de mogelijkheid tot ontspanning en plezier te bieden. Dit conform alle richtlijnen die er ons door de gemeente wordt afgegeven.

 

We hopen natuurlijk snel weer aan de slag te gaan! Maar tot die tijd wensen wij jullie alle gezondheid toe en doe voorzichtig!

 

Bestuur vv Linne

 

 

Al meer es 100 jaor noeats allein