11 aug 2022 door Wouter

Tijdens de zomerstop heeft ook het onkruid vrij spel gekregen op ons sportpark. Tijd om hier iets aan te gaan doen!

Voor degene die tijdens de zomerperiode langs het sportpark wandelden, was het wellicht al opgevallen. Het onkruid stond hoog tussen de tegels en langs het veld. Vanwege strengere maatregelen vanuit de gemeente, mocht men niet het gebruikelijke bestrijdingsmiddel gebruiken om het onkruid tegen te gaan. Dit houdt in dat alles handmatig verwijderd moet worden.

De vrijwilligersclub die iedere maandag zorgt dat het sportpark onderhouden blijft, vraagt nu aan alle leden hun hulp. Het is namelijk teveel werk om dit alleen op de schouders van de vrijwilligers te laten liggen. Vandaar dat er besloten is om as. zaterdag 13 augustus een opruimochtend te organiseren. De spelers van de selectie en de dames zijn hier al over geinformeerd en hier zijn al verschillende aanmeldingen voor.

Om 09:30u start men en we proberen rond 11:00u klaar te zijn. Hoe meer mensen er komen helpen, hoe sneller we klaar zijn. We rekenen er op dat de leden zich geroepen voelen om een steentje bij te dragen, zodat ons sportpark er voor de start van de bekerwedstrijden weer perfect bij liggen.

Neem je schoffel, emmer en handschoenen mee!

Al mieër es 100 jaor noeats allein