U bent hier

vv Linne gaat de winterstop in!

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 14 december jl. heeft het bestuur, i.o.m. de Technisch Commissie, besloten om de seniorenteams de winterstop in te sturen.

De bedoeling was aanvankelijk om deze week ( week 51 ) nog te trainen, maar bij nader inzien heeft men besloten om deze per direct te beëindigen.

Hopelijk kunnen wij begin januari 2021 de draad weer op pakken.

 

Hieronder een wat hoopvolle anekdote uit een schrijven van de KNVB van vandaag ( 15-12 ):

Inzet richting politiek Den Haag

Op 7 december hebben we namens het amateurvoetbal met circa duizend verschillende voetbalshirts het woord ‘STIL’ op het Malieveld in Den Haag gelegd. Hiermee vroegen we op een ludieke manier aandacht van het kabinet voor de 600.000 amateurvoetballers die vanwege de coronamaatregelen sinds 13 oktober stilstaan. We vroegen het kabinet om een klein stapje te zetten om zo senioren weer volledig te kunnen laten trainen. Deze actie heeft geresulteerd in een goed en constructief gesprek tussen de KNVB en minister-president Mark Rutte en minister voor Medische Zorg en Sport Tamara van Ark. Tijdens dit gesprek is afgesproken om advies te vragen aan het OMT over de vraag of er vanaf januari weer getraind kan worden in de amateursport, waarbij ook specifiek wordt gekeken naar de groepsgroottes en passende leeftijdscategorieën in de sport.

 

Wij hopen op een ieders begrip.

Al meer es 100 jaor noeats allein