14 dec 2021 door Wouter

Onder leiding van trainers Peter Hannen en Christian Deneer was Linne 4 het enige seniorenteam wat dit weekend in actie kwam. Nadat twee weken geleden de eerste drie punten werden gepakt tegen RKAVC 2, was Boekoel 2 deze week de tegenstander.

In de eerste helft kwam Linne 4 op voorsprong door een doelpunten van Cas Eijssen, waarna er de gehele helft geen doelpunt viel of bijzonderheid meer gebeurde. In de 2e helft waren er enkele kansjes voor beide ploegen, maar deze werden niet benut. Totdat Coen Hanssen na zo'n 80 minuten de voorsprong voor Linne 4 verdubbelde en dus de 2-0 tegen de touwen schoot! In de laatste minuut maakte Boekoel 2 alsnog de aansluitingstreffer, maar deze kwam te laat om er nog een punt uit te slepen.

Hierdoor gaat Linne 4 met twee overwinningen lekker de winterstop in en is het tijd om deze lijn door te trekken in het begin van komend jaar!