23 dec 2023 door Wouter

Hafid Bendaoud heeft zijn contract bij vv Linne met één jaar verlengt. Dit betekent dat hij ook volgend seizoen hoofdtrainer zal zijn bij "de Zebra's".

 

Na enkele gesprekken met de spelersgroep, staf en ook het bestuur hebben beide partijen de krabbel gezet onder de nieuwe verbintenis.

 

Hafid:"Het perspectief in de spelersgroep ziet er ook voor komend jaar goed uit. De intensiteit en opkomst van trainingen zijn top. We kunnen gebruik maken van een perfecte accommodatie met een kundige trainersstaf. Voor mij is dit ontzettend prettig werken en is het een eenvoudige keuze om er nog een jaar aan vast te plakken"

 

Ook het bestuur is uitermate tevreden over de huidige gang van zaken. "Zijn spelopvatting en manier van spelen is een die wij als vv Linne graag willen uitdragen. Daarnaast is Hafid een type trainer die de juiste snaar raakt bij deze spelersgroep. Alles wordt van beide kanten tot in de puntjes verzorgd en niets aan het toeval over gelaten. We zien dat dit plezier, duidelijkheid en verbetering brengt in onze spelersgroep."

 

De selectie vertrekt op donderdag 5 januari voor een vijfdaags trainingskamp naar Tenerife, waarna ze in de 2e seizoenshelft flink aan de bak zullen moeten om koploper Slekker Boys te achterhalen.

Al mieër es 100 jaor noeats allein