Rabobank ClubSupport

Ook dit jaar heeft vv Linne zich ingeschreven bij de Rabobank om deel te nemen aan de Rabo ClubSupport. De club ontvangt een bedrag van de Rabobank naar rato van de stemmen die zij krijgen.

Grote klusmorgen definitief op zaterdag 28 september a.s.

Ook dit jaar hebben de vrijwilligers van de onderhoudsploeg weer een "klusmorgen" ingepland.

Linne speelt gelijk bij buurman MBC '13

Linne is er niet in geslaagd om de eerste overwinning in het bekertoernooi te pakken. Na het 1-2 verlies tegen FC Maasgouw  bleven de Zebra's in Maasbracht steken op een 2-2 gelijkspel.

Linne verliest 1e bekerwedstrijd

Linne heeft haar eerste bekerwedstrijd met 1-2 verloren van FC Maasgouw. Het Linner doelpunt kwam op naam van Tom Derks en viel in de laatste minuut van de wedstrijd.

Roken bij amateursclubs is in 2025 taboe.

De KNVB heeft besloten, dat er in 2025 niet meer binnen en buiten gerookt mag worden bij alle amateurclubs in Nederland.

Lees bijgaand artikel hierover.