27 nov 2023 door Wouter

Het werd een mooi weekend in Linne, alle seniorenteams wisten hun wedstrijden in winst om te zetten.

 

vv Linne 1 had een zware kluif aan de fysiek sterke tegenstander Susterse Boys. Een doelpunt van Tom Derks zorgde voor een 1-0 overwinning. Zeker in de laatste fase van de wedstrijd werd het zwaarder en zwaarder en moest de overwinning over de streep getrokken worden. Met deze drie punten zet vv Linne 1 de goede reeks van overwinningen voort.

 

zondag 26 november 2023
Wedstrijd Uitslag Doelpuntenmakers
vv Linne 1 - Susterse Boys 1 1 - 0 Tom Derks

 

 

vv Linne 2 wist hun tweede overwinning van het seizoen te boeken. Thuis werd er redelijk eenvoudig gewonnen van Oranje Blauw '15. Tweemaal moest doelman Kick van Erve in actie komen, maar hield zijn doel knap schoon. Dankzij doelpunten van Stan Raemakers en een sterke Rowan Pecasse werd er met 2-0 gewonnen.

 

zondag 26 november 2023
Wedstrijd Uitslag Doelpuntenmakers
vv Linne 2 - Oranje Blauw '15 2 2 - 0 Stan Raemakers en Rowan Pecasse

 

De dames van vv Linne liet het publiek op de vroeg ochtend genieten. Waar er midweeks al met 7-0 werd gewonnen in Maasbree, bleek nu DESM een (eenvoudige) prooi. Schrik niet, maar met 9-4 werd er gewonnen van de gasten uit Weert. Gaby Mevissen was de gevierde vrouw, met maar liefst 6 doelpunten maakt zij een grote stap in het topscorersklassement. Overige doelpunten kwamen van Naomi Henderickx, Sophie Ophelders en Anthe Schroijen. Tijdens deze wedstrijd zijn er foto's gemaakt. Deze zijn hier te vinden

 

 

zondag 26 november 2023
Wedstrijd Uitslag Doelpuntenmakers
vv Linne VR1 - DESM VR 1 9 - 4 Gaby Mevissen 6x, Anthe Schroijen, Naomi Henderickx en Sophie Ophelders 1x

 

Op zaterdag wist de JO-16 hun volgende overwinning te boeken. Voor de tweede maal op rij werden er drie punten gehaald. De gasten Born werden getrakteerd op een 6-0 nederlaag. Hierdoor vestigt vv Linne JO-16 zich op een derde plaats op de ranglijst, drie punten achter de koploper. 

 

zaterdag 25 november 2023
Wedstrijd Uitslag Doelpuntenmakers
vv Linne JO-16 - Born JO-16 6 - 0 Dani Hooft 2x, Sieb van Deijzen, Jimmy van Heel, Bjorn Peeters en ED

 

 

vv Linne 3, de Veteranen en de 35+ kwamen allen niet in actie vandaag.

Al mieër es 100 jaor noeats allein