15 aug 2021 door Wouter

Wegens een vervelende blessure van onze huidige doelman is de selectie van vv Linne (bestaande uit Linne 1 en Linne 2) op zoek naar een nieuwe doelverdediger. Heb jij interesse of heb je dé gouden tip, laat het weten aan Walter Knippenberg via tc@vvlinne.nl

 

Zowel het eerste elftal als het tweede elftal komen uit in de 4e klasse. Afgelopen seizoen (voor het abrupt beeindigen van de competitie) stonden beide ploegen bovenaan de ranglijst. Een mooie bijkomstigheid, maar het biertje in de kantine is net zo belangrijk als die  gestopte penalty in de laatste minuut.

 

In de selectie van vv Linne spelen veelal jongens uit het dorp, aangevuld met enkele spelers uit omliggende dorpen die de weg naar Linne hebben weten te vinden. Ook deze jongens zijn uitstekend opgevangen in de groep, wat het tot een hecht collectief maakt. Zo hecht, dat de kantine op vrijdagavond soms overuren maakt. Dit betekent, dat jij je vanaf dag één welkom zal voelen bij vv Linne.

 

Voetbalvereniging Linne is dus per direct op zoek naar een (nieuwe) doelverdediger. De trainingstijden (o.l.v. Fahri Ozguzel en Wouter Daamen) voor de selectie zijn:

 

Dinsdagavond: 19:30u - 21:00u (incl. keeperstraining van Thierry Cloudt)

Vrijdagavond: 19:30u - 21:00u

Al mieër es 100 jaor noeats allein