13 jun 2023 door Wouter

Afgelopen week heeft de sponsorcommissie wederom drie mooie nieuwe reclameborden geplaatst aan het hoofdveld.

 

DG Schoentechniek

Als orthopedisch schoen technisch bedrijf dragen zij zorg voor een passende oplossing bij voet, enkel, knie en rug problemen. Hiertoe bieden ze een breed scala aan producten en diensten waarbij ze verder gaan dan het alleen maar leverancier zijn. Met deskundigheid, services en preventief advies werken zij aan de oplossing van jouw probleem.

 

Grieks Restaurant Akropolis

Het restaurant is sinds 1986 gevestigd aan de Sint Christoffelstraat 30 en een begrip in Roermond en wijde omgeving. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring en klantgerichtheid maakt Akropolis elke gelegenheid weer tot een bijzondere ervaring. Afhalen is ook mogelijk. Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag vanaf 17 uur open tot 22 uur. Op zondagen vanaf 16 uur tot 22 uur.

 

Van den Broek tuinen

Van den Broek tuinen is gevestigd in Linne. Het bedrijf van Maarten van den Broek is gespecialiseerd in bestratingen en tuinaanleg. Voor informatie of een vrijblijvend gesprek bereikbaar op: 06-50686072.

 

Als vereniging zijn wij ontzettend blij met deze drie nieuwe sponsoren die onze club een warm hart toedragen. Wilt u ook sponsor worden, bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact op met sponsorcommissie@vvlinne.nl.

Al mieër es 100 jaor noeats allein