24 feb 2022 door Wouter

Tijdens het digitale voetbal café Roermond – Beesel - Venlo is het onderdeel scheidsrechters uitvoerig toegelicht.

In de COVID periode is het aantal scheidsrechters helaas teruggelopen, landelijk beeld, onder andere door het niet kunnen opleiden van cursisten.

 

De KNVB is dan ook blij met het aanbod van de voetbalvereniging SHH uit Herten dat zij op hun accommodatie een cursus verenigingsscheidsrechter mogen opstarten. Op dit moment zijn er enkele kandidaten die willen starten met de cursus verenigingsscheidsrechter op 16 maart 2022 op Sportpak “De Wolfsberg” Gerbergeweg 20, 6049 EE in Herten. Gelukkig komen de versoepelingen juist op tijd om deze startdatum niet in gevaar te brengen.

 

De KNVB heeft om groenlicht te krijgen voor het starten met de cursus nog een aantal kandidaten nodig. Vandaar de oproep aan de verenigingen om intern te kijken of er nog iemand is die wil deelnemen aan deze cursus. Voor de regio een unieke kans om die ene persoon (of meer mag ook natuurlijk) te laten aansluiten.

 

De inschrijving voor de cursus is opengesteld en deelnemers kunnen zich aanmelden via deze link: Verenigingsscheidsrechter Veld | KNVB

 

Om in te kunnen loggen, moet je beschikken over een KNVB-account (de inlogcodes zijn hetzelfde als van voetbal.nl of de wedstrijdzakenapp. Het beste werkt het via Google Chrome.

 

Heb je nog geen account, dan krijg je automatisch een optie te zien om te registreren. Bij inschrijving vragen ze o.a. naar KNVB-relatienummer, lidmaatschap vereniging, geboortedatum, e-mailadres, naam én e-mailadres van de betreffende praktijkbegeleider. Zorg dat je deze gegevens bij de hand hebt en dat deze correct worden ingevoerd.

 

Mocht de aanmelding toch niet lukken kun je altijd contact opnemen met Kim de Boer medewerkster arbitrage opleidingen Zuid,  kim.deboer@knvb.nl .

 

Data

Les 1: woensdag 16 maart 2022

Les 2: volgt in overleg met cursisten

Les 3: volgt in overleg met cursisten

Les 4: volgt in overleg met cursisten

 

De aanvangstijd is 19:00 – 22:00 uur. De docent is Bert Verstappen.

 

Via onderstaande link vinden jullie nog wat extra informatie over de cursus.

https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter

Al mieër es 100 jaor noeats allein