16 jan 2023 door Wouter

Afgelopen zaterdag stond het 38e Hansen Dranken toernooi op het programma. Met voorafgaand een eerbetoon aan 75 jaar familieonderneming Hansen Dranken en daarnaast 25 jaar sponsorschap.

 

Door weer en wind waren de spelers van de deelnemende teams en de supporters richting het sportpark van vv Linne gekomen. Het resulteerde in een gezellige avond waar MBC '13 met de toernooiwinst er vandoor ging en vv Linne op een ietwat teleurstellende 3e plaats eindigde. Voordat het toernooi begon werd er door een tweetal gemixte jeugdteams een onderlinge wedstrijd gespeeld. In de kantine vond aansluitend het eerbetoon aan hoofdsponsor Hansen Dranken plaats.

Hansen Dranken bord

 

Hansen Dranken is sinds 1988 hoofdsponsor van vv Linne. Reden genoeg voor het bestuur om hier extra bij stil te staan. De festiviteiten werden voorafgegaan door een woordje van de voorzitter Yoeri Slats. In de middag was er al hard gewerkt door een drietal sponsorborden te plaatsen met daarop blijk van waardering aan Hansen Dranken.

 

Na het woordje van de voorzitter is men samen naar buiten gelopen en is er bij de fietsenstalling van het complex een straatnaambord onthuld ''het Hansen Dranken pad''.

 

Namens de PSV Academy, die sinds enkele jaren trainen op ons complex, is de familie Hansen verrast met een shirt met een opdruk van Hansen Dranken. Daarnaast doet de PSV Academy een viertal doelnetten cadeau die bestemd zijn voor de doeltjes welke de jeugdelftallen gebruiken, een mooie geste dus.

 

Om 18:45u startte het toernooi, waarin bleek dat de wind van gigantische invloed was. Het spel was daarom dan ook niet om naar huis te schrijven en met 1 nederlaag (3-1 tegen MBC '13) en twee gelijke spelen (0-0 tegen St. Joost en 1-1 tegen SVC 2000) werd vv Linne 3e op het 38e Hansen Dranken toernooi.

 

Er is een album aangemaakt waarin een kleine sfeerimpressie te zien is van de avond. Klik hier

Al mieër es 100 jaor noeats allein